Dit zeggen onze klanten

Non woven tassen

Een bedrukte non woven tas is gemaakt van het duurzame materiaal polypropyleen. Polypropyleen is een textielsoort die niet geweven of gebreid is. Het bestaat uit kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. Een non-woven tas is gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. Met een goedkope non woven tas straalt u dus ook duurzaamheid uit naar uw klanten. Non woven tassen zijn erg stevig. Hierdoor kunnen de tassen redelijk wat gewicht aan en uw relatie kan dus gemakkelijk spullen meenemen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan draagtassen, waaronder de non woven tassen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er voor elke gelegenheid wel een passende tas te vinden is.

Meer lezen >

Non woven tassen bedrukken

Alle tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. De non woven tassen hebben een groot drukoppervlak, waardoor ze perfect zijn om te bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst. De tassen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Ook kunnen de non woven tassen besteld worden in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u een tas uitkiezen die geheel aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar hoe de non woven tassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Non woven tassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel non woven tassen met logo bestellen. Het bestellen en bedrukken van de tassen is al mogelijk vanaf 10 stuks. Een bedrukte non woven tas is een superhandige en voordelige weggever. U kunt de tassen met logo perfect inzetten als goodiebag op een beurs, evenement of open dag. Op deze manier wordt uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien. De tasjes zullen zo ook door potentiële klanten gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >