Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Katoenen tassen

Bedrukte katoenen draagtassen zijn ideaal om te gebruiken als vervanger van de plastic tasjes. Door geen gebruik meer te maken van plastic tasjes, gaan we de milieuvervuiling tegen. Kies daarom voor katoenen draagtassen! Bij Premiumwereld vindt u katoenen tassen in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we tasjes van lichte en zware kwaliteit, met een bodem van kurk voor extra stevigheid of met en gekleurd hengsel. Een katoenen tas van lichte kwaliteit kan tot wel 3 kilogram dragen en een tas van zwaardere kwaliteit tot wel 20 kilogram. Ook hebben wij katoenen draagtassen van fair trade materiaal. Zo zal er voor iedereen een geschikte draagtas tussen zitten!

Meer lezen >

Katoenen tassen bedrukken

Alle draagtassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden op één of beide zijden. De bedrukking kan bestaan uit 1 tot 4 kleuren. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, afbeelding of slogan. We hebben ook een full color bedrukte katoenen tas, met of zonder gedrukte handvatten. Door het grote drukoppervlak van de tas heeft u volledige vrijheid in de grootte waarop u uw ontwerp wenst. Benieuwd naar hoe de katoenen draagtassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Katoenen tassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel katoenen draagtassen met logo bestellen. De katoenen draagtassen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. De draagtassen met logo zijn perfect om uit te delen op beurzen en evenementen. Zo zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Ook kunt u de katoenen tassen cadeau doen aan uw klanten en medewerkers. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen hebt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >