Dit zeggen onze klanten

Fruittassen

Bedrukte groente en fruit tassen zijn duurzame zakken voor groenten en fruit. Dagelijks gebruiken we meer dan een miljoen plastic zakjes om onze zojuist gekochte groenten en fruit mee naar huis te nemen. Vervolgens gooien we deze zakjes meteen weg. Dit is toch zonde? Daarom is er nu een groen alternatief voor al uw boodschappen: de groente en fruit tassen. Deze herbruikbare tassen neemt u makkelijk mee in uw tas. Met deze tasjes kunt u uw gekochte groenten en fruit makkelijk van bijvoorbeeld de supermarkt mee naar huis vervoeren. Zo hebben we geen miljoenen plastic zakjes meer die elke dag klakkeloos weggegooid worden. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan groente en fruit tassen.

Meer lezen >

Fruittassen bedrukken

Alle groente en fruit tasjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De tasjes kunnen bedrukt worden op één of twee zijdes in 1 tot 4 kleuren. Met de groente en fruit tassen heeft u veel mogelijkheden om uw reclame te uiten, volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. De zakjes zijn gemaakt van bio-katoen en zijn fairtrade. Wanneer de zakjes vies zijn, kunt u ze gewoon in de was doen. De boodschappentas voor groenten en fruit kan dichtgetrokken worden met een trekkoord. Benieuwd naar hoe de herbruikbare tasjes eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fruittassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de groente en fruit tassen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de tassen is al mogelijk vanaf 50 stuks. De groente en fruit tasjes kunnen perfect ingezet worden als promotieartikel voor op beurzen en evenementen. Ook kunt u de bedrukte tasjes cadeau doen aan uw medewerkers en klanten. Zo zal de naamsbekendheid van uw organisatie zeker toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >