Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Canvas tassen

De bedrukte canvas tassen zijn gemaakt van een stevige en milieuvriendelijke stof. Hierdoor zijn canvas tassen vaker te gebruiken dan een plastic tas. Een canvas tas is dus erg goed voor het milieu, omdat u geen plastic tassen verspilt. Een canvas tas wordt door jong en oud gebruikt. Of dit nu is om even snel boodschappen te doen of om mee te nemen naar de stad, de canvas tas is overal voor te gebruiken. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan canvas tassen in diverse maten. Zo is er een kleinere canvastas, die bijvoorbeeld ideaal is om mee te nemen naar een activiteit. Ook hebben we een grotere boodschappentas, die perfect is om naar de supermarkt te gaan. Naast de verschillende afmetingen kunt u ook zelf de kleur kiezen. Zo zal er altijd een geschikte canvas tas voor u tussen zitten!

Meer lezen >

Canvas tassen bedrukken

Alle canvas tassen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. De tassen kunnen bedrukt worden in 1 tot 4 kleuren op één of beide zijden. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan op de tassen te laten drukken. Benieuwd naar hoe de canvas tassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Canvas tassen met logo

Canvas tassen met logo kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Het bestellen en bedrukken van de canvas tassen is al mogelijk vanaf 50 stuks. Canvas tassen met logo zijn ideaal om uit te delen op beurzen, evenementen of open dagen. U kunt er dan ook voor kiezen om deze tassen nog te vullen met allerlei handige goodies, zoals bijvoorbeeld notitieboekjes en pennen. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >