Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bamboe tassen

Bedrukte bamboe tassen zijn een goed voorbeeld van onze ontwikkeling van duurzame en natuurlijke grondstoffen voor draagtassen. Iedereen kent bamboe wel als voedingsbron voor pandaberen. De stammen van de bamboe kunnen verwerkt worden tot zeer fijne vezels. Hieruit kan dan weer een stof geweven worden, die onder andere in kleding of tassen gebruikt kan worden. Deze zachte stof lijkt op katoen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan bamboe tassen in verschillende soorten en maten. Hierdoor zal er altijd een geschikte tas voor uw organisatie bij zitten! Onze bamboe tassen zijn sterke tassen gemaakt van ecologisch materiaal. De bamboe tas is een eigentijdse reclamedrager die zeer geschikt is voor promotionele toepassingen door zijn veelvuldige gebruik.

Meer lezen >

Bamboe tassen bedrukken

Alle bamboe tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Met de bamboe tassen heeft u veel mogelijkheden om uw reclame te uiten, volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. De tassen kunnen bedrukt worden op één zijde of op twee zijdes in één tot vier kleuren. Benieuwd naar hoe de bamboe tassen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Bamboe tassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de bamboe tassen met logo bestellen. U kunt deze tassen al bestellen vanaf 50 stuks. Onze bamboe tassen zijn ideaal om te gebruiken als promotiemiddel voor op beurzen en evenementen. Daarnaast kunt u de tassen met opdruk perfect cadeau doen aan uw klanten en medewerkers. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >