Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Deurmatten voor buiten

Een bedrukte deurmat voor buiten is een originele manier om een merk of product te promoten. Door een deurmat bij de entree neer te leggen, houdt u de vloer schoon en maakt u een sterke eerste indruk bij bezoekers die uw bedrijf betreden. De entree van een bedrijf is erg belangrijk om een goede indruk te geven aan degenen die op bezoek komen. Daarom is het veel leuker om dit met een eigen bedrukte deurmat te doen. Dit is een meer dan originele manier om uw gasten welkom te heten. Bij Premiumwereld vindt u deurmatten die speciaal ontworpen zijn om buiten gebruikt te worden. U kunt de deurmatten in verschillende afmetingen bestellen. De oppervlakte is gemaakt van duurzaam nylon, wat zorgt voor een mooi gras effect. Bij alle weeromstandigheden is deze deurmat in zijn element en wordt vuil tegengehouden.

Meer lezen >

Deurmatten voor buiten bedrukken

Alle deurmatten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. U kunt dus uw eigen buitenmat maken. Als deurmat voor thuis, winkel, vereniging, op kantoor of voor waar u ook maar wenst. De deurmatten worden bedrukt met een speciale druktechniek die uitermate geschikt is voor scherpe bedrukkingen op deurmatten. Met een bedrukte deurmat voor buiten geeft u de entree een originele touch en uw onderneming meer naamsbekendheid.

Meer lezen >

Deurmatten voor buiten met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel deurmatten met logo bestellen. U kunt de deurmatten al bestellen en laten bedrukken vanaf 1 stuk. Als u nog specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat, kunt u gratis en vrijblijvend een digitale drukproef aanvragen.

Meer lezen >

Meer lezen >