Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 17 van 17 resultaten

1 - 17 van 17 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy werkjassen

De werkjassen van Dassy staan bekend om de moderne en stoere uitstraling, de hoge kwaliteit en het fijne comfort. Met een Dassy werkjas kunt u ook in koudere omstandigheden comfortabel verder werken. De werkjassen van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. De Dassy werkjassen zijn er voor ieder budget en vakgebied. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dit is meer dan een slogan. Dassy heeft als missie om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Op deze manier helpt Dassy professionals om het maximale uit hun werk te halen. Het Oeko-Tex standard 100 certificaat geeft aan dat er geen chemicaliën of schadelijke substanties gebruikt worden in alle onderdelen van de kleding van Dassy.

Meer lezen >

Dassy werkjassen online bestellen

Bestel de Dassy werkjassen makkelijk online! Binnen het assortiment van Dassy zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen. Het succes van de Dassy werkbroeken is begonnen met de Classic collectie. Deze collectie is een klassieker en staat garant voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Hierna kwam men tot een vernieuwende DNA lijn. Deze collectie combineert flexibele modellen met functionaliteiten. Voor veilige werkomstandigheden is een goede zichtbaarheid essentieel. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Dassy werkjassen bedrukken

Alle Dassy werkjassen kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Goed werk begint met de juiste werkkleding: voor regen en wind, een felle zon of als bescherming tegen elementen die loskomen bij het werk. Werkjassen moeten comfortabel, geschikt voor uw beroep en aan te passen naar uw wensen zijn. De werkjassen van Dassy beschikken over een fijn aansluitende pasvorm en een grote bewegingsvrijheid. Wanneer u kiest voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy werkjassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >