Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy T-shirts

Dassy T-shirts staan bekend om de hoge kwaliteit, de fijne pasvorm en het moderne uiterlijk. De T-shirts zijn ideaal voor wanneer de temperaturen weer stijgen. De T-shirts van Dassy worden ingezet in vele sectoren en maken zich ideaal door de samenstelling, de diverse kleuren en de vele maten. Met de Dassy T-shirts stelt u moeiteloos een uniforme werkoutfit samen voor uw team. De shirts zijn erg goed te combineren met de andere werkkleding van Dassy. De Dassy T-shirts zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dit is meer dan een slogan: Dassy heeft als missie om werkkleding aan te bieden die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Op deze manier helpt Dassy om het maximale uit hun werk te halen.

Meer lezen >

Dassy T-shirts online bestellen

Bestel de Dassy T-shirts makkelijk online! Er zijn vier collecties binnen het assortiment van Dassy: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie beschikt over andere kenmerken en eigenschappen. Het succes van Dassy is begonnen met de Classic collectie. Deze collectie is een klassieker en staat garant voor comfort, duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit. De DNA lijn staat voor extremely irresistible workwear. De D-FX collectie is gelanceerd als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm. Deze collectie combineert flexibele modellen met functionaliteiten. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig hebt voor veilige werkomstandigheden voor uw beroep. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Dassy T-shirts bedrukken

De T-shirts van Dassy kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring op de borst en/of rug. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Het is erg fijn om uw logo op de kleding te hebben. Hierdoor zet u uw naam wat meer in het licht en valt u meer op. Door te kiezen voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bij Dassy staan drie belangrijke pijlers centraal bij duurzame werkkleding. Dit zijn People, Planet en Product. Daarnaast heeft Dassy als extra kwaliteitsgarantie het gehele productieproces in eigen handen. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >