Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy overalls

Met een goede Dassy overall bent u als vakman van top tot teen beschermd. Overalls bieden de functionaliteit van een werkvest en werkbroek in één. De werkkleding van Dassy is gegarandeerd kwaliteit. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Om dit te verzekeren heeft Dassy het volledige productieproces in eigen beheer. Met de overalls van Dassy mag u gezien worden! ‘Workwear, that does the job for you’. Dit is het motto van Dassy, maar eigenlijk is het meer dan een slogan. Dassy heeft als missie om werkkleding te creëren die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en design. Dassy helpt professionals om het maximale uit hun werk te halen. De Dassy overalls worden ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Alle Dassy overalls zijn voorzien van kniezakken voor het toevoegen van kniestukken voor extra comfort tijdens het werken. De kniestukken zorgen ervoor dat u minder snel last krijgt van uw knieën wanneer u hier veel op steunt gedurende de dag.

Meer lezen >

Dassy overalls online bestellen

Bestel de Dassy overalls makkelijk en snel online! Dassy combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. Alle collecties zijn zo opgebouwd dat u snel en eenvoudig de ideale kledingcombinatie kunt vinden, volledig in lijn met uw bedrijfskleuren. Dassy heeft binnen haar assortiment vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie beschikt over andere eigenschappen en kenmerken. De overalls van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan overalls mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Werkkleding moet functioneel zijn en aansluiten bij verschillende werkzaamheden. Overalls zijn erg geschikt voor automonteurs, hoveniers, installateurs en nog vele andere beroepen. Wanneer u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Dassy overalls bedrukken

Alle Dassy overalls kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Wanneer wordt ingezet op kwaliteit, komt dat namelijk ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Hierdoor zullen de Dassy overalls langer mee gaan. De overalls beschikken over een brede zoom, waardoor u de overall makkelijk met 5 cm kunt verlengen. Dassy gebruikt geen schadelijke substanties of chemicaliën in haar kleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy overalls? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De overalls kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk.

Meer lezen >

Meer lezen >