Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy jeans werkbroeken

De Dassy jeans zijn zeer geliefd door de tijdloze en nonchalante uitstraling, de sterke stof en de comfortabele pasvorm. Jeans zijn de absolute favoriet bij veel mensen. Niet alleen voor in hun vrije tijd, maar ook voor op het werk. De denim lok van de jeans zorgt ervoor dat de jeans erg casual zijn. Door jeans met stretch, allerlei handige zakken en kniezakken te produceren, zet Dassy de standaard voor jeans zeker hoog. Dassy is een Europees merk van professionele werkkledij die vakkundig ontworpen is voor professionelen door professionelen. Alle jeans beschikken over een modern en stoer uiterlijk en zitten heerlijk door de stretch. De Dassy jeans beschikken over een speciale dubbele zoom. Hierdoor kunt u de jeans gemakkelijk verlengen. Door één naad in de zoom los te maken, krijgt u meteen vijf centimeter extra lengte. Sommige jeans beschikken over kniezakken voor optimale bescherming bij knielend werken. Binnen het assortiment van Dassy zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen.

Meer lezen >

Dassy jeans werkbroeken online bestellen

De jeans kunnen zowel bedrukt als onbedrukt online al besteld worden vanaf 1 stuk. Met meer dan 45 jaar ervaring in het produceren van werkkleding ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met als doel de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer te maken. De Dassy jeans zijn er voor ieder budget en vakgebied. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dassy heeft als missie om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Op deze manier helpt Dassy professionals om het maximale uit hun werk te halen. Het Oeko-Tex standard 100 certificaat geeft aan dat Dassy geen chemicaliën of schadelijke substanties gebruikt in de onderdelen van haar kleding.

Meer lezen >

Dassy jeans werkbroeken bedrukken

De Dassy jeans kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. Hiervoor heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Goed werk begint met de juiste werkkleding. De jeans van Dassy beschikken over een grote bewegingsvrijheid. Als u kiest voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de jeans? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >