Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy bodywarmers

Met de Dassy bodywarmers blijft u lekker warm en heeft u toch veel bewegingsvrijheid. Met een bodywarmer beschermt u uzelf en uw werknemers tegen de kou, wind en regen. De gewatteerde voering van de bodywarmer houdt u goed warm. Een bodywarmer is ideaal om te dragen als tweede laag over een T-shirt of over een shirt met lange mouwen. Doordat de bodywarmer mouwloos is, behoudt u tijdens het werken een optimale bewegingsvrijheid. De bodywarmers van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. De slogan van Dassy is ‘ Workwear, that does the job for you’. Dit is meer dan een slogan: het is een missie om werkkleding aan te bieden die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Zo helpt Dassy professionals om het maximale uit hun werk te halen.

Meer lezen >

Dassy bodywarmers online bestellen

U kunt de Dassy bodywarmers makkelijk online bestellen. Binnen het assortiment van Dassy zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen. Het succes van de Dassy werkkleding is begonnen met de Classic collectie. Deze collectie is een klassieker en staat garant voor comfort, duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit. Hierna kwam men tot een vernieuwende DNA lijn. Deze collectie staat voor extremely irresistible workwear. Als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm, is de D-FX collectie gelanceerd. Deze collectie combineert flexibele modellen met functionaliteiten. Voor veilige werkomstandigheden is een goede zichtbaarheid essentieel. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep.

Meer lezen >

Dassy bodywarmers bedrukken

De Dassy bodywarmers kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring op de borst en/of rug. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wanneer u kiest voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bent u benieuwd naar hoe de bodywarmer eruit zal komen te zien met uw logo? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! Bij Dassy spelen drie pijlers een belangrijke rol bij duurzame werkkleding. Dit zijn People, Planet en Product. Als extra kwaliteitsgarantie heeft Dassy het volledige productieproces in eigen handen.

Meer lezen >

Meer lezen >