Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 163 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy werkkleding

Met de werkkleding van Dassy mag u gezien worden! De slogan van Dassy is niet voor niets ‘Workwear, that does the job for you’. Dassy heeft als missie om werkkleding te creëren die op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design aan de hoogste eisen beantwoordt. Dassy beschikt over verschillende stijlen en verschillende kleuren kleding, waarbij tijdloze designs worden gecombineerd met vernieuwingen.

Meer lezen >

Dassy werkkleding bedrukken

De Dassy werkkleding kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Dassy gebruikt bij het produceren van werkkleding alleen de allerbeste materialen. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. Wanneer u kiest voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit.

Meer lezen >

Dassy werkkleding borduren

Door de Dassy werkkleding te laten borduren met uw logo, geeft u de werkkleding een unieke uitstraling. Dassy werkkleding is functioneel en sluit aan bij verschillende werkzaamheden. Het Oeko-Tex standard 100 certificaat geeft aan dat er geen chemicaliën of schadelijke substanties gebruikt worden in alle onderdelen van de kleding van Dassy. Bij Dassy staat duurzame werkkleding gelijk aan kwalitatieve werkkleding.

Meer lezen >