Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Condooms

Onbedrukte condooms zijn maatschappelijk verantwoorde geschenken die al vanaf kleine aantallen besteld kunnen worden. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan condooms. Naast de klassieke condoom in folie, kunt u bij ons ook terecht voor de condoom cup of de deurhanger met een condoom. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door ons aanbod! Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij een goede service garanderen, korte levertijden en schepere prijs-kwaliteit verhoudingen.

Meer lezen >

Condooms online bestellen

Wij hebben classic condooms van diverse merken zoals Durex en Pasante. Deze merken staan erom bekend dat zij condooms van hoge kwaliteit rubber leveren die voldoen aan alle eisen. Wij bieden u deze kwalitatieve condooms aan voor een scherpe prijs. U kunt bij ons onbedrukte condooms bestellen, maar u kunt deze ook laten bedrukken. Als u op zoek bent naar een grappig, effectief en origineel relatiegeschenk, kunt u de condooms met opdruk bestellen. Bedrukte condooms zijn goede reclame makers en perfect om in te zetten als giveaway op beurzen en evenementen. Daarnaast is het een goede manier om de aandacht van de jeugd te trekken.

Meer lezen >

Onbedrukt condooms

De onbedrukte condooms kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Het bestellen van de condooms is al mogelijk vanaf 25 stuks. Van te voren kunt u een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de blender. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >