Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Deurhanger met condoom

Met uw eigen bedrukte deurhanger met condoom zorgt u ervoor dat uw boodschap zowel letterlijk als figuurlijk blijft hangen. Allen condooms die in de bedrukte deurhangers zitten zijn CE gecertificeerd en volgens internationale standaarden geproduceerd. De condooms zijn van het merk Day & Night. De Day & Night condooms zijn de standaard condooms met glijmiddel en een reservoir. Ze zijn makkelijk om te doen en comfortabel te dragen.

Meer lezen >

Deurhanger met condoom bedrukken

Bij Premiumwereld bieden wij de uitklapbare deurhangr met condoom aan. Bij deze uitklapbare deurhanger is het mogelijk om zowel de binnen als de buitenkant full color en all-over te laten bedrukken. Hierdoor kunt u de opdruk geheel naar eigen wens ontwerpen door middel van een illustratie, stukje tekst of logo. De deurhangers met condoom zijn vanaf 250 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Deurhanger met condoom bedrukken met logo

De Deurhangers met condoom zijn ideaal te gebruiken als giveaway voor hotels. Op deze manier kunt u uw gasten extra bewust maken van een warm welkom. Ook zijn deurhangers met condoom ideaal voor promotionele doeleinden. Zo kunnen ze opgehangen worden aan fietsen, scooters of spiegels. Met uw eigen ontworpen deurhanger en bijbehorend condoom kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk in spelen op maatschappelijke kwesties en mensen zich hier meer bewust van maken.

Meer lezen >

Meer lezen >