Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte Condooms

Premiumwereld maakt gepersonaliseerde condooms voor promotionele doeleinden. Wij bieden u een ruim assortiment aan condooms met onder andere de merken Durex en Pasante. U kunt kiezen voor de classic condoom in folie, condooms in envelop, cup condooms of deurhangers met condoom. De condooms zijn allemaal CE gecertificeerd en geproduceerd volgens de internationale standaarden.

Meer lezen >

Condooms bedrukken

Premiumwereld is gespecialiseerd in het bedrukken van condooms. De verpakking van de condooms kan full color bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw bedrijfslogo, een tekst of een andere reclame-uiting. Zo kunt u condooms creëren die precies aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. De condooms met bedrukking kunnen al besteld worden vanaf 50 stuks.

 

Meer lezen >

Condooms met logo bestellen

Een leuke manier om een boodschap over te dragen is door een bedrukte condoom. Met bedrukte condooms kunt u uw bedrijf op een grappige, effectieve en originele manier promoten bij een groot publiek. De condooms met logo hebben vooral een groot bereik onder jongeren. De condooms zijn perfect als giveaway voor zorginstellingen en voor op festivals. Ook kunt u de condooms uitdelen op beurzen en evenementen.

 

Meer lezen >