Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Chocoladerepen

Een bedrukte chocoladereep is altijd goed! Als u op zoek bent naar een zoet relatiegeschenk, dan is de keuze voor een heerlijke chocoladereep snel gemaakt. Chocolade is lekker voor bij de thee, maar ook erg geschikt als heerlijk bedankje om weg te geven op een huwelijk, bruiloft of jubileum. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan chocoladerepen in verschillende formaten. Al onze chocoladerepen zijn gemaakt van Belgische UTZ chocolade. Chocolade als marketing instrument of gewoon als bedankje is een geschenk waarmee u altijd zult scoren. Bijna iedereen wordt blij van een lekkere chocoladereep en zal uw boodschap erg waarderen. Hierdoor is chocolade met opdruk ook niet branche gebonden.

Meer lezen >

Chocoladerepen bedrukken

Alle chocoladerepen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Dit kan door middel van het laten bedrukking van de verpakking. De bedrukking is full color. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De verpakking kan dus geheel naar eigen wens ontworpen worden. De chocoladerepen met bedrukking kunnen al besteld worden vanaf 25 stuks. Natuurlijk kunt u de chocoladerepen ook onbedrukt bestellen. De chocoladerepen met bedrukking zijn uitstekend geschikt als geschenk voor op beurzen en evenementen, maar natuurlijk ook als bedankje of ter promotie van uw bedrijf. Door chocoladerepen te bedrukken, kunt u uw boodschap op een unieke en creatieve manier overbrengen.

Meer lezen >

Chocoladerepen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel chocoladerepen met opdruk bestellen. De zoektocht naar de perfecte chocoladereep voor u start bij ons op de website! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van te voren altijd een gratis digitale drukproef aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >