Dit zeggen onze klanten

Chocoladeblokjes

Als u op zoek bent naar een zoet relatiegeschenk, dan zijn onze chocoladeblokjes een uitstekende keuze. Bij Premiumwereld vindt u de meest smaakvolle en kwalitatieve chocolade relatiegeschenken. Wij bieden u een ruim assortiment aan de lekkerste chocolade. Zo vindt u bij ons chocoladeblokjes, maar ook pralineblokjes. Deze pralineblokjes zijn gevuld met hoogwaardige hazelnootpraliné. Onze chocolade relatiegeschenken zijn gemaakt van Belgische UTZ chocolade. Met chocolade als geschenk zult u altijd scoren bij de ontvanger! Onze chocolade relatiegeschenken zijn niet alleen erg lekker, maar ze zijn ook nog eens erg origineel. Verras daarom al uw werknemers en relaties met deze heerlijke traktatie.

Meer lezen >

Chocoladeblokjes met logo

Alle chocolade uit ons assortiment kan bedrukt worden. De basis van de chocoladeblokjes bestaat uit melk chocolade met een toplaag van witte chocolade voor de bedrukking. De bedrukking is altijd full colour. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Onze chocoladeblokjes zijn een budgetvriendelijke verrassing voor uw relaties, waarmee uw bedrijfsnaam smaakvol onder de aandacht wordt gebracht. Bijna iedereen houdt wel van chocolade. Daarom is chocolade met opdruk niet branche gebonden. Door chocoladeblokjes te bedrukken, kunt u uw boodschap op een unieke en creatieve manier overbrengen. Natuurlijk kunnen de chocoladeblokjes ook onbedrukt besteld worden.

Meer lezen >

Chocoladeblokjes bedrukken

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel alle bedrukte chocoladeblokjes bestellen. De chocoladeblokjes met bedrukking zijn uitstekend geschikt als geschenk voor op beurzen en evenementen, maar natuurlijk ook als bedankje of ter promotie van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van te voren altijd een gratis digitale drukproef aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >