Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 31 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte chocolade

Bij Premiumwereld kunt u verschillende soorten chocolade snoepgoed laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor chocoladerepen, chocoladeblokjes, Tony’s Chocolonely, paaschocolade en nog veel meer. Dit chocolade snoepgoed is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd wel iets lekkers voor u tussen! Veel mensen zijn dol op chocolade en dat maakt chocolade het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid.

Meer lezen >

Chocolade bedrukken

Alle chocolade uit ons ruime assortiment kan full color bedrukt worden. U heeft hierbij de optie om de chocolade zelf te laten bedrukken, door middel van een toplaag op de chocolade die voorzien wordt met uw gekozen opdruk, of u kunt de verpakking van de chocolade bedrukken. U kunt uw logo, een passende tekst of zelfs een foto op de chocolade laten drukken. Chocolade bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Chocolade met logo

Chocolade met logo is een ideaal relatiegeschenk waarmee u uw relaties en klanten een smakelijke ervaring kunt bezorgen. De bedrukte chocolade kan ingezet worden voor vele verschillende doeleinden. Verras uw medewerkers, zakenrelaties of klanten met een heerlijk geschenk. Een gepersonaliseerd chocoladegeschenk is een unieke en lekkere manier om uw eigen bedrijf onder de aandacht te brengen!

Meer lezen >