Dit zeggen onze klanten

Visserhoedjes bedrukken

Als ondernemer of marketeer weet u dat het creëren van merkbekendheid en herinnering essentieel is voor het succes van een promotioneel artikel of campagne. Één promotiemiddel dat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien, zijn bedrukte vissershoedjes, ook wel bekend als buckethats. Vissershoedjes zijn uitermate geschikt om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep.

Meer lezen >

Bucket hats bedrukken

Buckethats bieden een unieke mogelijkheid om uw bedrijfslogo, slogan of andere merkgerelateerde ontwerpen op te laten drukken. In tegenstelling tot klassieke promotiemiddelen zoals pennen of USB-sticks, hebben buckethats een opvallendere en praktischere uitstraling. Uw klanten en prospects zullen uw merk constant voor zich zien als ze de bucket-hats dragen, wat leidt tot een verhoogde merkbekendheid en herinnering.

Bovendien is de populariteit van buckethats de afgelopen jaren sterk gestegen. De trendy en relaxte uitstraling maakt ze geliefd bij zowel jongeren als volwassennen. Door uw merk op een buckethat te plaatsen, profiteert u mee van deze toenemende populariteit en creëert u een herkenbaar, modern imago voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Visserhoedjes met logo

Het bedrukken van buckethats biedt een unieke kans om uw merk op een subtiele, maar effectieve manier onder de aandacht te brengen. In tegenstelling tot andere promotiematerialen, worden buckethats vaak gedragen in verschillende omgevingen, denk aan festivals, op het terras of tijdens het uitlaten van de hond.

Bovendien kunnen buckethats als geschenk worden gebruikt bij uiteenlopende gelegenheden, zoals personeelsbijeenkomsten, branchevergaderingen of evenementen. Door uw klanten of prospects een buckethat cadeau te doen, creëert u een positieve associatie met uw merk en stimuleert u herhaald gebruik van het promotieartikel.

Meer lezen >

Meer lezen >