Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 20 van 20 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 20 van 20 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Trucker caps

Trucker caps zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven! Deze pet is trendy, comfortabel en gaat lang mee. De trucker cap is niet hetzelfde als een baseball cap. Het verschil tussen de trucker cap en de baseball cap is dat de achterkant van een trucker cap voorzien is van een netvormige structuur, wat zorgt voor een optimale ventilatie. Bij Premiumwereld vindt u trucker caps in verschillende uitvoeringen en heeft u de keuze uit vele kleuren. Hierdoor zal er altijd een geschikte trucker cap voor u en uw relaties tussen zitten! De trucker cap is populair geworden door vrachtwagenchauffeurs, maar wordt nu door vooral jongeren gedragen. De trucker caps beschikken over een verstelbare sluiting. Hierdoor kan de pet versteld worden en op maat gemaakt worden.

Meer lezen >

Trucker caps online bestellen

U kunt de truckers caps makkelijk en snel bij ons online bestellen. Het is mogelijk om de caps zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 10 stuks. De trucker caps zijn perfect om cadeau te doen aan uw relaties. Natuurlijk kunt u de bedrukte caps ook inzetten als promotieartikel op beuren en evenementen. Uw logo zal door veel mensen gezien worden en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal hierdoor zeker toenemen! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Trucker caps bedrukken

De trucker caps kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het mogelijk om de trucker caps te laten borduren. Uw logo kan in één tot vier kleuren op de trucker caps bedrukt of geborduurd worden. Het grote voorpaneel van de trucker cap is verstevigd met foam en is hierdoor uiterst geschikt voor een mooie bedrukking of borduring. Door uw logo of bedrijfsnaam op de caps te laten bedrukken of borduren, creëert u een unieke cap die zeker op zal vallen. Benieuwd naar hoe de trucker caps eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >