Dit zeggen onze klanten

Snapback caps

Een snapback cap is een cap met een rechte klep en een verstelbare plastic sluiting aan de achterkant. De snapback cap is een bekende mode accessoire, maar de naam is niet bij iedereen bekend. ‘Snap’ betekent in het Engels ‘drukknoop’ en ‘back’ staat natuurlijk voor achterkant. De snapback cap is met zijn sportieve looks het symbool geworden van de streetwear cultuur van de afgelopen jaren. De snapback cap is een cap die zijn oorsprong heeft in Amerika. De snapback caps hebben een hoofdomtrek van 58 cm. Door de verstelbare sluiting kunt u de caps makkelijk aan de grootte van uw hoofd aanpassen. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan snapback caps in verschillende kleuren. Welke stijl u ook heeft, u zult altijd een geschikte cap bij ons vinden!

Meer lezen >

Snapback caps online bestellen

U besteld de snapback caps makkelijk en snel bij ons online. Het bestellen van de snapback caps is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. De snapback caps met bedrukking of borduring zijn erg leuk voor uw medewerkers of relaties. Ook kunt u de caps met logo uitdelen op grote evenementen of beurzen. Wanneer u de caps laat bedrukken of borduren, zal uw logo door veel mensen gezien worden. Dit is positief voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Snapback caps bedrukken

De snapback caps zijn uitstekend geschikt om te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de caps te laten borduren. De snapback caps zijn erg geliefd om te bedrukken of borduren door de hoge voorkant en de vele ruimte. Zowel jong als oud dragen de snapback caps graag. Daarom zal een gepersonaliseerde cap altijd in de smaak vallen bij uw relaties! Bent u benieuwd naar hoe de snapback caps eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >