Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kinder caps

De kinder caps zijn handige en leuke accessoires voor kinderen! Zo zijn ze ideaal om de gezichtjes en de ook de nek van de kinderen te beschermen tegen de zon en natuurlijk staan de caps ook gewoon erg leuk. Bij Premiumwereld vindt u kinder caps in verschillende kleuren en modellen. Zo hebben we de standaard kinder cap, maar ook een kinder trucker cap. De kinder trucker cap is net zoals de originele trucker cap gemaakt van vijf panelen met een foam voorzijde en mesh zijkanten voor een optimale ventilatie van het hoofd. De kinder caps zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het zijn petjes van een kleiner formaat, speciaal gemaakt voor de kleinere kinderhoofden.

Meer lezen >

Kinder caps online bestellen

De kinder caps kunt u eenvoudig en snel bij ons online bestellen. U kunt de kinder caps zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 10 stuks. De kinder caps zijn erg leuke giveaways voor op bijvoorbeeld kinderfeestjes of evenementen waar veel kinderen komen. Met de bedrukte caps zult u kinderen altijd blij maken. De kinder caps hebben een hoofdomtrek van 56 centimeter. Ook hebben de kinder caps een verstelbare sluiting, waardoor de caps nagenoeg altijd passen! Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Kinder caps bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de kinder caps te laten bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, slogan of zelf gekozen tekst. De bedrukking en borduring zijn altijd van een goede kwaliteit. Kinder caps bedrukken met uw logo is bijvoorbeeld handig voor een schoolreisje. Op deze manier weet u precies wie er bij uw school hoort en raakt u de kinderen niet kwijt. De bedrukte kinder caps kunnen natuurlijk ook ingezet worden om uw naamsbekendheid te vergroten. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de kinder caps? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >