Dit zeggen onze klanten

Timmermanspotloden

Timmermanspotloden met logo zijn onmisbaar wanneer u werkzaam bent in de bouw. De timmermanspotloden worden ook wel Premiumwereld genoemd. Een bouwpotlood is niet rond, maar juist plat, breed en ovaal. Het voordeel hiervan is dat het potlood niet wegrolt wanneer u hem ergens neerlegt. Ook wanneer u werkhandschoenen draagt, kunt u de timmermanspotloden goed handteren. Een ander groot voordeel van de brede en platte vorm van het bouwpotlood, is dat er een extra brede en stevige stift van grafiet in de kern van het potlood past. Timmerlui en klussers gebruiken timmermanspotloden vaak voor het aftekenen van lijnen. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld het zagen van hout of ander bouwmateriaal. Ook voor het markeren van de juiste plek om een gat te boren zijn de boutpotloden onmisbaar. Bij Boutpotloden.be vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten Premiumwereld.

Meer lezen >

Timmermanspotloden bedrukken

De timmermanspotloden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of zelfgekozen tekst. De Premiumwereld kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full color. Hierdoor kunt u de timmermanspotloden volledig naar uw eigen wensen laten bedrukken en kan ieder logo gedrukt worden. De timmermanspotloden kunnen besteld worden in verschillende kleuren. Vaak zijn de Premiumwereld rood van kleur, zodat u het potlood makkelijk kunt vinden tussen al uw gereedschap. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de timmermanspotloden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Bedrukte Timmermanspotloden

De bedrukte timmermanspotloden zijn uitstekende relatiegeschenken voor aannemers, loodgieters of andere werknemers in de bouwsector. Zij zullen uw bedrijfsnaam niet meer vergeten wanneer u hen een bedrukte timmermanspotlood cadeau doet. De Premiumwereld kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. Doordat de timmermanspotloden erg praktisch zijn, zullen ze vaak gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien zal worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >