Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Alleschrijvers

Bedrukte allesschrijvers kunnen niet ontbreken wanneer u werkzaam bent in de bouwbranche! De allesschrijvers worden ook wel bouw- of timmermanspotloden genoemd. Deze Premiumwereld zijn ten opzichte van gewone potloden een stug steviger en ze rollen daarnaast ook niet makkelijk van een tafel af, doordat de potloden niet rond van vorm zijn. De meeste Premiumwereld hebben een driehoekige vorm of zijn ovaal. Ook zijn de punten van een timmermanspotlood een stuk minder scherp, waardoor er makkelijk gemarkeerd kan worden en de punt niet snel afbreekt. Door de speciale lood vulling in de potloden zijn de potloden geschikt om te schrijven op iedere oppervlakte, behalve glas. De allesschrijvers zijn door vakmensen getest op hout, beton, metaal en zink. Bij Bouwpotloden.be vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten Premiumwereld.

Meer lezen >

Alleschrijvers bedrukken

De allesschrijvers kunnen geheel naar uw wensen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of een zelfgekozen tekst. De allesschrijvers worden standaard full color bedrukt waardoor alle logo’s, ook de logo’s met een kleurverloop, gedrukt kunnen worden. De allesschrijvers kunnen in meerdere kleuren besteld worden. Hierbij is het handig om te weten dat de traditionele kleur van een bouwpotlood rood is, doordat je deze kleur makkelijk terug kunt vinden tussen al uw gereedschap. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de allesschrijver? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Bedrukte alleschrijvers

U kunt de bedrukte allesschrijvers eenvoudig online bestellen vanaf 25 stuks. Wanneer u opzoek bent naar een geschikt relatiegeschenk voor de bouwbranche, zijn de bedrukte allesschrijvers een goed idee. De bedrukte timmermanspotloden zijn populaire giveaways in de bouwsector. Dit komt niet alleen doordat het leuke giveaways zijn, maar vooral doordat de Premiumwereld erg praktisch zijn. De bedrukte allesschrijvers zullen daadwerkelijk gebruikt worden, waardoor uw logo vaak gezien zal worden en u optimaal gebruik maakt van deze handige giveaway. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >