Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 43 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bodywarmers bedrukken

Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan bodywarmers die bedrukt kunnen worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken, is het ook mogelijk om de bodywarmers te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De bodywarmers kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Bodywarmers online bestellen

De bodywarmers kunnen makkelijk online besteld worden. De bodywarmers beschikken over een grote bewegingsvrijheid, waardoor ze perfect zijn om in te zetten als bedrijfskleding. Bodywarmers zijn geschikt voor alle jaargetijden. U vindt bij ons unisex modellen, maar ook modellen specifiek geschikt voor dames en heren. Verder hebben we bodywarmers van verschillende bekende merken, waaronder Mascot, Dassy en Tricorp.

Meer lezen >

Bodywarmers kopen

Het kopen van bodywarmers is slim wanneer u op zoek bent naar bedrijfskleding. Vooral mensen die in een grote hal staan of op straat werken zullen veel gebruik maken van een bodywarmer. Laat de bodywarmers bedrukken met uw logo voor een professionele uitstraling. Door uw personeel een bodywarmer met logo cadeau te doen zullen zij het niet alleen lekker warm hebben, maar zullen ze ook nog eens reclame maken voor uw bedrijf!

Meer lezen >