04 September 2023

Waarom kiezen voor BIC pennen?

BIC pennen staan garant voor kwaliteit. De pennen staan bekend om de fijne ligging in de hand en het lichte gewicht. Ook zijn de vullingen van BIC erg populair omdat ze bekend staan om de lange schrijfkilometers. Een regulier BIC inkt patroon bevat minimaal 2,5 km aan inkt, terwijl de gemiddelde pen slechts 0,5 tot 1,5 km aan inkt bevat.

BIC pennen worden in Spanje geproduceerd en gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de levertijden snel zijn. Daarnaast kunnen pennen zoals de BIC media clic erg groot gedrukt worden op de houder. Dit is ideaal om uw logo mooi groot op de pen te laten drukken. De clip leent zich vaak voor een kleine bedrukking van uw website of slogan.

Met BIC heeft u niet alleen een hoge kwaliteit pen in handen maar ook een wereldberoemd merk. Al meer dan 45 jaar is BIC marktleider op het gebied promotionele pennen en is goed vertegenwoordigd in de retail. De slogan van BIC is niet voor niets What's better than a real brand to promote yours?

Benieuwd naar hoe een BIC pen eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.