27 January 2017

Top 5 activiteiten waarbij een overall onmisbaar is

Een overall is een kledingstuk dat al vanaf oudsher gebruikt wordt. Een overall wordt over de kleding heen gedragen en dient vaak als bescherming van de kleding die eronder gedragen wordt. In tegenstelling tot een tijd geleden, toen de overall voornamelijk gedragen werd als werkkleding, wordt de overall tegenwoordig ook vaak buiten het bedrijfsleven om gedragen. Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij overalls aanbieden voor allerlei toepassingen en in verschillende prijsklassen. Wij hebben speciaal voor u een overzicht gemaakt van verschillende recreatieve activiteiten waarbij de overall gedragen wordt. Laat u inspireren door onze samengestelde top 5!

1. Paintball, karten, quad rijden
De snelheid op de kartbaan, de spanning (en soms pijn) tijdens het paintballen en de adrenaline die door het lichaam giert wanneer men op de quad rijdt; velen zijn er gek op! Voor al deze activiteiten zijn overalls nodig om de drager te beschermen. De overalls dienen vooral ter bescherming van de eigen kleding. Onze camouflerende overalls zijn erg populair bij paintball bedrijven terwijl de rode, zwarte en blauwgekleurde overalls voornamelijk worden verkocht aan kartbanen.

2. Carnaval
Tuinbroeken en overalls zijn niet aan te slepen rond de tijd van carnaval. Al jarenlang worden overalls tijdens de carnavalsfeesten gedragen in allerlei verschillende kleuren door jong en oud. Wij hebben een ruim assortiment aan carnavals overalls in felle kleuren!

3. Survival activiteiten
Tijdens een survivaltocht worden deelnemers op de proef gesteld om in de natuur te overleven met zo min mogelijk middelen. Vaak wordt de survival gecombineerd met andere activiteiten zoals kanoën of mountainbiken. U kunt zich wel voorstellen dat schone kleren het laatste is wat bij survivallen hoort! Modder en zweet zijn sleutelwoorden tijdens survivaltrainingen. Overalls bieden een uitkomst dan een uitkomst! Onze overalls zijn dan ook populair bij survival organisaties en scoutings.

4. Vrijgezellenfeesten 
Overalls kunnen voor ontzettend veel toepassingen worden gebruikt tijdens vrijgezellenfeesten. Vaak worden overalls of verkleedpakken gebruikt om een eenheid te vormen of om verschillende teams aan te geven. Het is bijvoorbeeld leuk om de aanstaande bruid of bruidegom een ander overall te geven dan de rest. Soms dienen de overalls ook ter bescherming bij de activiteiten die georganiseerd zijn. Om dezelfde redenen worden overalls ingezet bij bedrijfsfeesten, teambuildings en schoolkampen.

5. Kinderfeestjes
Ook tijdens kinderfeestjes zijn overalls ideaal ter bescherming van de kleding en ter herkenning. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u een kindje uit het oog verliest of dat de kinderen kapot gaan of vies worden. Wij hebben overalls in allerlei kleuren, beschikbaar in verschillende kindermaten.

Al onze overalls zijn te personaliseren door middel van een bedrukking of borduring. Voor advies, informatie en technische ondersteuning over de keuze en het gebruik van onze vrije tijds overalls, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van bedrijfskleding en kunnen voor elk budget een passend voorstel doen! Wij hebben overalls met rits en overalls met drukknoppen, overalls met of zonder mouwen, budget wegwerp overalls of luxe overalls. Welk model u ook kiest, bij ons kiest u altijd voor een kwaliteitsoverall!