04 November 2020

Kerstpakketten individueel versturen

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken worden traditioneel uitgedeeld tijdens een kerstborrel of op de laatste werkdag voor de kerstvakantie. Het is een blijk van waardering na een jaar hard werken of prettig zaken doen. Echter is niet iedereen altijd aanwezig bij het uitdeelmoment, zijn er mensen die thuis werken of relaties die je niet kunt bezoeken. Bij Premiumwereld hebben wij hier een oplossing voor. Je kunt namelijk alle pakketten en eindejaarsgeschenken door ons laten versturen naar verschillende adressen.

De vraag die als eerste opkomt, hoe werkt dit? Je plaatst de bestelling voor de kerstpakketten bij ons en geeft dat je ze individueel wilt versturen. Naast  de orderbevestiging ontvang je een CSV bestand die je kunt invullen met de adressen. Heb je al een bestand? Stuur het dan naar ons door. Vaak kunnen wij het makkelijk voor je omzetten. We spreken een datum af voor het verzenden van de kerstpakketten en gaan voor je aan de slag. Alle kerstpakketten worden ingepakt zoals we dat normaal ook zouden doen. Deze worden namelijk al bruikvrij verpakt zodat ze tegen een stootje kunnen. Bij het invidividueel versturen van kerstpakketten wordt er nog een verzenddoos om de kerstpakketten doos heen gedaan. Hier plakken we het verzendlabel en een sticker met het logo op. Zo weet dat ontvanger wie het pakket heeft verstuurd en zit het verzendlabel niet op de kerstdoos. PostNL haalt de pakketten op en levert deze zo snel mogelijk.

Bij eindejaarsgeschenken gaat het niet heel anders. Ook hier krijg je een CSV bestand van ons voor de adressen of zetten we het bestand voor je om. Het enige verschil is dat eindejaarsgeschenken die in een doosje zitten nog apart door ons ingepakt kunnen worden met cadeaupapier. Hierdoor geef je net die extra touch aan je kerstgeschenk. Ook geschenken worden verpakt in doos waar het verzendlabel en een sticker met logo op komen en worden ook verstuurd met PostNL.

Voor zowel kerstpakketten als eindejaarsgeschenken is het mogelijk om een kaartje of brief bij het pakket te steken. Je kunt hier een persoonlijk boodschap of bedankje op kwijt. Wil je meer informatie over het individueel versturen of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!