15 December 2016

Katoenen boodschappentassen als promotioneel product

Een katoenen tas hoeft niet alleen gebruikt te worden om boodschappen mee te doen, ook wanneer u een dagje weg gaat of ergens veel spullen mee naar toe moet nemen is een katoenen boodschappentas ideaal! Katoenen tassen zijn stevige tassen waar veel (zware) spullen zoals boodschappen in passen. Een bedrukte promotionele tas is een promotiemiddel wat je veel ziet. De mooie boodschappentassen worden natuurlijk nog mooier wanneer u ze laat bedrukken!

Laat een tekst, logo, website of naam op de katoenen tassen bedrukken en u heeft een mooie unieke tas! Bedrijven kunnen de bedrukte tassen gebruiken als promotiemiddel voor het bedrijf, om de naamsbekendheid te vergroten of om bijvoorbeeld nieuwe klanten te werven. Een bedrukte tas van stof is een zeer functioneel en goedkoop promotioneel product. Veel mensen zijn dan ook in het bezit van een bedrukte promotionele tas blijkt uit een onderzoek.In de leeftijdscategorie 21-34 jaar bezit zo’n 29% een bedrukte tas.In de categorie van 35-44 jaar is dit 26%, in de categorie van 34-54 jaar 31% en in de categorie 55 jaar en ouder bezit maar liefst 33% een bedrukte promotionele tas.

Bij premiumwereld.nl vindt u in onze webshops verschillende mooie boodschappentassen die gemakkelijk en goedkoop bedrukt kunnen worden met uw bedrijfsgegevens, logo of andere (kleurrijke) bedrukking in kleur. Bent u op zoek naar een mooie katoenen boodschappentas met bedrukking om als promotioneel product te gebruiken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!