15 December 2016

Functionele promotionele producten

Promotionele producten zijn een goed werkend promotiemiddel waar bedrijven veel gebruik van maken. Uit onderzoek is gebleken dat promotionele producten de grootste impact hebben op mensen! Ruim de helft van de ontvangers van promotionele producten geeft gehoor aan de call to action bij het bedrijf dat de producten heeft verzorgd.
Promotionele artikelen zorgen ervoor dat mensen sneller op bedrijven afstappen om producten te bestellen. Zo sleept het bedrijf dat de promotionele producten verzorgt weer nieuwe klanten binnen. Promotionele producten hebben een veel grotere impact dan bijvoorbeeld tv-commercials of reclame in kranten of tijdschriften omdat deze vaak dagelijks gebruikt worden.

Bij tv-commercials geeft slechts 20% van de ontvangers van promotionele artikelen gehoor aan het bedrijf waar het promotionele artikel vandaan komt en bij reclame in kranten en tijdschriften is dat slechts 9,8%. Wanneer u opzoek bent naar een goed promotiemiddel voor uw bedrijf, zit u bij premiumwereld.nl zeker goed! Wij bedrukken uw gekozen promotionele artikel goedkoop met uw bedrijfsgegevens. Hierbij kunt u denken aan uw bedrijfsnaam, website, logo of een andere personalisatie. De bedrukking op de functionele promotionele producten is mogelijk in vele kleuren en is van een goede kwaliteit.
De bedrukking op promotionele artikelen zorgt ervoor dat het artikel een goed reclamemiddel is voor een bedrijf. Een functioneel promotioneel artikel zorgt al helemaal voor een goede reclame! Het is niet voor niks dat veel grote bedrijven promotionele producten gebruiken om hun naamsbekendheid te vergroten. Functionele promotionele geschenken zorgen echt voor meetbare resultaten!
Bij premiumwereld.nl vindt u de beste specialistische webshops om uw promotionele artikelen te bestellen en te laten bedrukken. Bij premiumwereld hebben wij de beste kwaliteit producten met bedrukking en hebben een snelle levering. Ook staan onze specialisten altijd voor u klaar om u hulp te bieden met zoeken naar producten en om uw vragen te beantwoorden.