17 August 2019

De verschillen tussen de MyKits

MyKits zijn praktische sets met een inhoud die zorgvuldig is samengesteld voor allerlei verschillende situaties. Doordat iedere situatie anders is, horen daar dan ook andere artikelen bij. Alle MyKit sets voldoen aan de internationale CE-normen en voorschriften van het moment.

Het MyKit assortiment bevat 5 verschillende formaten en 35 verschillende thema’s, zoals EHBO, sport, festival en alcohol. De kleur van de MyKit kan ook zelf gekozen worden.

Onder het MyKit assortiment vallen de MiniKit en de MicroKit. De MiniKit is een kleine MyKit met essentiële benodigdheden, maar dan vooral bedoeld voor één persoon. Doordat de MiniKit compact is, kan deze makkelijk mee genomen worden. De MyKit kan in veel gevallen door meerdere personen gebruikt worden. De MicroKit is nog kleiner dan de MiniKit en kan aan de sleutelbos gedragen worden als sleutelhanger.

Ook bevat het MyKit assortiment de MyKit Medium en de MyKit X-Large. Deze zijn beiden groter dan de gewone MyKit en hebben dus ook een grotere inhoud.

De MyKit sets zijn beschikbaar met items in verschillende talen. Zo komen deze handige setjes ook van pas voor internationale evenementen of organisaties. 

De sets kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een full color sticker. Deze kan geheel naar eigen wens ontworpen worden.