Blog overzicht

Interessante blogposts

04 September 2023

Waarom kiezen voor BIC pennen?

BIC pennen staan garant voor kwaliteit. De pennen staan bekend om de fijne ligging in de hand en het lichte gewicht. Ook zijn de vullingen van BIC erg populair en staan ze bekend om de lange schrijfkilometers.

04 February 2023

Binnenkort verkrijgbaar: Mascot Customized

Vanaf 1 maart verkrijgbaar bij Premiumwereld, nu al te bewonderen op onze website. Op 1 maart lanceert Mascot de nieuwe Customized lijn werkkleding. De uitgebreidste collectie ooit.

15 July 2022

Hoe worden vouwmeters gemaakt?

Bij Premiumwereld leveren wij enkel de beste kwaliteit vouwmeters. Benieuwd hoe onze vouwmeters gemaakt worden? U leest het in onze blog!

25 September 2021

De verschillende soorten Mascot werkjassen

Mascot heeft vele verschillende werkjassen. Voor elke situatie en weersomstandigheden is er een geschikte jas. Uiteraard zijn er ook persoonlijke voorkeuren en kleed iedereen zich anders. In deze blog leggen we uit welke jas voor u geschikt is.

10 April 2021

Welke Bata inlegzool moet ik kiezen?

Sinds april 2019 is de nieuwe Europese Verordening 2016/425 van kracht. Deze verordening heeft gevolgen voor het gebruik van veiligheidsschoenen met inlegzolen. U bent alleen maar beschermd met de juiste combinatie. De kans op een ongeval wordt vergroot wanneer u een niet-gecertificeerde combinatie van veiligheidsschoen en inlegzool gebruikt. Daarom is het kiezen van de juiste inlegzool erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten inlegzolen.

24 March 2021

Welke Titleist golfbal moet ik kiezen?

Titleist heeft verschillende modellen golfballen die allemaal bedrukt kunnen worden. Voor elke speler heeft Titleist wel een golfbal. Welke het best past bij uw niveau en spel leest u in onze blog!

27 February 2021

Wat is UTZ gecertificeerde chocolade?

Bij chocoladerepen en andere chocolade artikelen staat vaak ‘UTZ gecertificeerd’ op de verpakking. Wat betekent dat keurmerk precies?

04 November 2020

Kerstpakketten individueel versturen

Kerstpakketten worden vaak uitgedeeld op een kerstborrel of tijdens op de laatste werkdag voor de kerstvakantie. Maar stel dat je collega's thuis werken of je relaties wilt verrassen zonder dat je zelf hoeft langs te gaan? Wij kunnen alle kerstpakketten en eindejaarsgeschenken individueel versturen. In deze blog lees je hoe dit werkt.1 - 8 van 130 resultaten