Lees hier het laatste nieuws

Veiligheidseisen promotionele producten nog strenger

Ieder product moet tegenwoordig wel ergens aan voldoen. Deze eisen noemen we veiligheidseisen. Welke veiligheidseisen zijn er? en welke producten hebben welke eisen?

Bruikbare en zinvolle promotionele artikelen

Promotionele artikelen zorgen voor een goede reclame voor bedrijven. Promotionele artikelen uitdelen vergroot de naamsbekendheid en zorgt voor meer naamsbekendheid bijvoorbeeld. Wanneer u zinvolle producten gebruikt als promotioneel artikel, zal het resultaat hierin nog groter worden omdat de uitgedeelde en bedrukte relatiegeschenken dan nog langer gebruikt worden! Consumenten zullen bruikbare producten met opdruk langer houden en blijven gebruiken. Ongeveer 8 op de 10 van de ontvangers van promotionele producten geeft aan dat de bruikbaarheid van een artikel de belangrijkste reden is om het te houden! Daarnaast is er 23% van de ontvangers dat het product sneller houdt wanneer het mooi is en 26% houdt het product sneller als het ‘leuk is om te hebben’.

De power van het premium

Vanuit bedrijven worden vaak premium geschenken gegeven. Waarom eigenlijk? Wat is het voordeel hiervan?

Promotioneel product geeft een langere herinnering

Waarom zou u kiezen voor een bedrukt promotioneel geschenk? Je zou zeggen dat je er alleen maar geld aan kwijt bent. Dit blijkt echter helemaal niet het geval te zijn.

Functionele promotionele producten

Promotionele producten zijn een goed werkend promotiemiddel waar bedrijven veel gebruik van maken. Uit onderzoek is gebleken dat promotionele producten de grootste impact hebben op mensen! Ruim de helft van de ontvangers van promotionele producten geeft gehoor aan de call to action bij het bedrijf dat de producten heeft verzorgd.


Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten