Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tacx bidons

Tacx bidons zijn de enige echte bidons. Een Tacx bidon staat niet alleen voor kwaliteit maar wordt ook gebruikt door professionals. Vooral in de wielerwereld zijn Tacx bidons een bekend fenomeen. Een Tacx bidon wordt gemaakt in Nederland, is 100% lek- en BPA vrij en voldoet aan alle richtlijnen wat betreft voedselveiligheid. Naast ons meest verkochte model, de Tacx Shiva, bieden wij u ook vele duurzame alternatieven aan. Deze bidons, de BIO en O2, hebben het uiterlijk van de Shiva bidon maar zijn biologisch afbreekbaar of gemaakt van suikerriet. De Tacx Fuse bidons hebben een ander uiterlijk en inhoud en kunnen voorzien worden van een infuser stick waar u fruit aan kunt rijgen. Ook de Tacx Fuse is te verkrijgen in BIO uitvoering.

Meer lezen >

Tacx bidons bedrukken

Een van specialiteiten van Premiumwereld is het bedrukken van Tacx bidons. Het bedrukken van bidons vergt een grote precisie en vakmanschap. Om de bidons vaatwasserbestendig te krijgen worden deze eerst voorgevlamd en daarna met een UV inkt gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de bidons tot 40 graden in de vaatwasser kunnen zonder dat dit te kosten gaat van de bidon of de opdruk. De 500 ml uitvoering is enkel op de fles te drukken. De 750 ml uitvoering heeft ook een kraag. Ook deze kraag is te bedrukken. Dat kan zelfs zonder meerprijs als de kleur van de bedrukking op de kraag, gelijk is aan die op de fles.

Meer lezen >

Tacx bidons met logo

Als vereniging of bedrijf wilt u natuurlijk wel eerst weten hoe een Tacx drinkbus eruit komt te zien met uw logo. Bij Premiumwereld maken we daarom graag gratis en vrijblijvend een visual voor u. We slepen uw logo op een Tacx bidon en sturen je de PDF door per mail. Voor deze visual pakken we meteen de goede kleur fles en dop zodat je een goed idee krijgt hoe uw Tacx bidon eruit komt te zien. Benieuwd? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan!

Meer lezen >

Meer lezen >