Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bidonkratten

Bedrukte bidonkratten zijn los te bestellen of samen met bidons. Met bedrukte bidonkratten is het makkelijk om bidons mee te nemen en tegelijkertijd reclame te maken. Alle bidons die kunt vinden bij Premiumwereld passen in deze bidonkratten. Voor bepaalde modellen adviseren wij enkel 750 ml bidons te gebruiken omdat het de 500 ml modellen niet zo praktisch zijn. De informatie hierover vindt u  bij de desbetreffende krat. Standaard zijn onze bidonkratten niet gevuld, uiteraard is het mogelijk om  bidons bij de kratten te bestellen.

Meer lezen >

Bidonkratten bedrukken

Onze bidonkratten drukken wij standaard met een sticker of met inkt. Als we deze met inkt drukken is het vaak een logo of naam dat we op elke krat hetzelfde drukken. Een nummer of teamnaam is erg prijzig en vaak niet interessant. Bij een sticker kunnen we echter prima nummers en teamnamen drukken voor een scherpe prijs. Stel dat u een voor een voetbalclub 10 verschillende kratten nodig heeft dan kunnen deze allemaal voorzien worden van een eigen naam en nummer. De bidons daarentegen worden wel standaard met hetzelfde logo bedrukt. Benieuwd hoe de bidonkratten eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Bidonkratten met logo

Bidonkratten met logo maken het makkelijk uw bidonkrat te herkennen. Door te werken met stickers kunnen wij ook teamnamen en nummers drukken. Dit zorgt ervoor dat de bidons niet door elkaar raken. Ook als u de bidons voor een interne sportschool gebruikt kunnen bidonkratten van pas komen. Door bij de ingang schone bidons neer te zetten in een krat met de tekst schoon erop en deze bij de uitgang weer in te laten leveren met de tekst gebruikt. Zo weet u zeker dat uw collega’s een schone bidon gebruiken en dat deze na gebruik grondig gewassen worden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Dan neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door on medewerkers!

Meer lezen >

Meer lezen >