Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 54 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC pennen bedrukken

Alle BIC pennen van Bedruktepremiumwereld zijn te bedrukken. Zo heeft de houder een groot drukoppervlak voor uw logo terwijl de clip ideaal is om uw website of slogan te laten drukken. Bepaalde modellen zoals de BIC media clic kunnen volledig naar wens gecombineerd worden. Zo kunt u de huisstijl kleuren van uw bedrijf perfect verwerken in de pen en zal deze aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. BIC pennen bedrukken kan vanaf 100 stuks.

Meer lezen >

Bedrukte BIC pennen

BIC is een wereldberoemd merk onder de kantoor artikelen. BIC is opgericht in 1950 en heeft een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van haar producten. Sinds 1996 is BIC actief op de markt voor promotionele artikelen. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u alle populaire BIC pennen die bedrukt kunnen worden. Samen met BIC laat u gegarandeerd een goede indruk achter bij uw klanten. Het motto van BIC is niet voor niets What's better than a real brand to promote yours?

Meer lezen >

BIC pennen met logo

BIC pennen met logo zijn een gewaardeerde give-away voor uw klanten en relaties. Door het brede assortiment van BIC is er voor elke gelegenheid wel een pen te verkrijgen. Zo zijn de BIC media clic en BIC M10 pen uitermate geschikt voor promotionele doeleinden, terwijl de BIC grip roller vaak wordt weggegeven door notarissen en banken na het tekenen van een contract. Door de hoge kwaliteit van BIC zal de pen nog lang gebruikt worden!

Meer lezen >