Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tafelbarbecues

Een bedrukte tafelbarbecue is perfect voor degenen die geen ruimte hebben voor een volledige staande barbecue. Een tafelbarbecue biedt net zoveel barbecueplezier als een standaardmodel. Het enige wat anders is, is dat het gaat om een kleinere uitvoering. De tafelbarbecue kan makkelijk op een tafel of op een andere verhoging worden gezet, zoals bijvoorbeeld een balkon of terras. Samen barbecueën met familie of vrienden tijdens de warmere dagen van het jaar blijft ongekend populair. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan tafelbarbecues in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er bij ons voor iedereen wel een passende barbecue te vinden!

Meer lezen >

Tafelbarbecues bedrukken

Alle tafelbarbecues uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Door middel van een doming wordt uw logo op het handvat van de deksel van de barbecue geplaatst. Voor de bedrukking heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een bedrukte tafelbarbecue is een hoogwaardig geschenk voor uw klanten, relaties en werknemers. Zij zullen erg lang plezier hebben van deze mooie barbecues. Door de bedrukking geeft u de tafelbarbecues een professionele en luxe uitstraling. Ook zorgt u hiermee voor extra naamsbekendheid van uw bedrijf, doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden

Meer lezen >

Tafelbarbecues met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel tafelbarbecues met logo bestellen. De tafelbarbecues kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 3 stuks. Hierdoor zijn onze barbecues zowel geschikt voor particulieren, als voor grote bedrijven. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U heeft de mogelijkheid om van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >