Dit zeggen onze klanten

BBQ sets

Bedrukte BBQ sets zijn perfecte geschenken om uw relaties mee te verrassen tijdens de warme zomerdagen. Iedereen barbecuet wel eens tijdens de zomermaanden en hierdoor komen BBQ sets zeer goed van pas om barbecueën nog leuker te maken. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan BBQ sets. Zo hebben wij sets met barbecue gereedschappen, zoals een spatel, tang en vork. Hierdoor zult u bij ons zeker een geschikt barbecue geschenk vinden.

Meer lezen >

BBQ sets bedrukken

Alle barbecue sets uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de BBQ sets te laten bedrukken kunt u deze eenvoudig aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De barbecue sets kunnen bedrukt worden met tot wel vier kleuren. Sommige sets kunnen ook gegraveerd worden. Dit geeft een nog luxere uitstraling dan een bedrukking. Door de BBQ sets te personaliseren, genereert u op een makkelijke manier naamsbekendheid. Iedereen die aanwezig is op de barbecue waar de BBQ set gebruikt zal worden, zal uw logo zien en onthouden.

Meer lezen >

BBQ sets met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel alle BBQ sets met logo bestellen. U kunt de BBQ sets cadeau doen aan uw werknemers als presentje voor de warme zomerdagen. Daarnaast is het ook een ideaal geschenk om uw relaties te bedanken voor een fijne samenwerking. Zij zullen dit geschenk zeker waarderen. Als u benieuwd bent naar hoe uw logo of tekst er op de BBQ set uit zal gaan zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >