Dit zeggen onze klanten

BBQ schorten

Zijn uw klanten, relaties en werknemers ook zo dol op barbecueën? Trakteer uw zakerelaties dan op een bedrukt BBQ schort. Bedrukte BBQ schorten zijn ideaal om uw kleren schoon te houden tijdens het barbecueën. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende BBQ schorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een barbecueschort inclusief keukengerei en handschoen of een barbecueschort met isolatiezak. Zeker voor bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie en horeca is het inzetten van een barbecueschort als give-away een goed idee. Ook voor in een eindejaars- of feestdagengeschenk is een bedrukt BBQ schort erg leuk. 

Meer lezen >

BBQ schorten bedrukken

Een BBQ schort is natuurlijk nog leuker met een unieke personalisatie. Bij Premiumwereld kunt u voor een zeer scherpe prijs de BBQ schorten voorzien van een bedrukking. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website of een leuke tekst op de BBQ schorten te laten bedrukken. Wanneer u uw bedrijfsnaam of logo op de schorten laat bedrukken, zal dit tevens dienen als promotie voor uw bedrijf. De BBQ schorten kunnen full color of met één tot vier kleuren bedrukt worden. Geef een zomers relatiegeschenk cadeau en laat de BBQ schorten bedrukken met uw bedrijfsnaam. 

Meer lezen >

BBQ schorten met logo

Voor de bedrukking van BBQ schorten bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres. Het bestellen van BBQ schorten gaat snel en eenvoudig via onze website. Geef een BBQ schort met opdruk cadeau aan uw medewerkers en relaties en er zal vaak op een positieve manier gedacht worden aan uw bedrijf tijdens het BBQ’en. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling zien hoe uw bedrijfsgegevens op de BBQ schorten geplaatst zullen worden? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan. De BBQ schorten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf een kleine oplage online besteld worden.

Meer lezen >

Meer lezen >