Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte barbecues

Een bedrukte barbecue is perfect om buiten eten te bereiden. Gezellig samen barbecueën met familie of vrienden tijdens de warmere dagen van het jaar blijft ongekend populair. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan barbecues, zoals bijvoorbeeld een tafelbarbecue. Onze barbecues zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Bij ons is er voor iedereen wel een passende barbecue te vinden!

Meer lezen >

Barbecues bedrukken

Alle barbecues uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door een barbecue te bedrukken met uw logo, krijgt deze een nog professionelere uitstraling. Daarnaast zorgt u hiermee ook voor een extra promotie voor uw bedrijf. Onze barbecues kunnen in kleine aantallen besteld worden, waardoor deze voor zowel bedrijven als particulieren geschikt zijn.

Meer lezen >

Barbecues met logo

Een barbecue met logo als relatiegeschenk is een erg hoogwaardig cadeau voor uw klanten, relaties en medewerkers, waar zij erg lang plezier van zullen hebben. Barbecues met logo zijn geschikt om cadeau te doen aan bedrijven, zodat zij een mooie barbecue klaar hebben staan voor evenementen. Natuurlijk kunt u de bedrukte barbecue ook aanbieden aan klanten, zodat zij lekker thuis kunnen genieten van uw geschenk.

Meer lezen >