Dit zeggen onze klanten

Bata werklaarzen

Bata werklaarzen zijn van top kwaliteit. Al sinds de jaren 70 produceert Bata Industrials de beste laarzen van de hoogste kwaliteit die erg comfortabel zitten en de beste veiligheid bieden voor diverse werkomstandigheden. Vaak zit een ongeluk op de werkvloer in een klein hoekje. U kunt bijvoorbeeld uitglijden over een natte vloer of u aan een scherp voorwerp bezeren. Ieder beroep heeft zijn eigen veiligheidsrisico’s. Daarom is het erg belangrijk om voorzorgsmaatregelen te treffen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van uw collega’s en klanten. Bata heeft als missie om te zorgen dat professionals over de hele wereld veilig hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Met de stevige veiligheidslaarzen van Bata kunnen vakmensen veilig en met volledige aandacht hun werk verrichten. De werklaarzen van Bata zijn geschikt voor verschillende industrieën.

Meer lezen >

Veiligheidscategorieën laarzen

Wanneer u opzoek bent naar veiligheidslaarzen, is het belangrijk om te kijken naar de veiligheidscategorieën van de laarzen. De veiligheidscategorieën staan voor bepaalde veiligheidsrisico’s waartegen de laarzen u beschermen. De Europese wetgever heeft een aantal veiligheidscategorieën opgesteld die de keuze voor u makkelijker maken. Zo zijn er de veiligheidscategorieën S1, S2, S3, S5 en nog een aantal meer. Iedere veiligheidscategorie heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn S2 werkschoenen waterbestendig, terwijl S1 werkschoenen dat niet zijn. Door middel van deze categorieën kunt er makkelijk achter komen welke veiligheidslaars voor uw functie geschikt is. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Werklaarzen bestellen

De laarzen kunnen eenvoudig online besteld worden vanaf één paar. Bij Bata Industrials staat veiligheid van de laarzen op nummer één. Daarom zorgt Bata ervoor dat de werklaarzen voldoen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften. Om uw veiligheid te kunnen blijven garanderen, is Bata altijd op zoek naar meer manieren om de veiligheidslaarzen veiliger te maken. Ook aan draagcomfort wordt veel aandacht besteed. Bij de productie van de laarzen maakt Bata enkel gebruik van materialen die naast hoogwaardig ook comfortabel zijn. De veiligheidslaarzen van Bata zijn zo ontwikkeld, dat ze op precies de juiste plekken voldoende ondersteuning bieden. Zo worden pijnlijke voeten voorkomen. Tot slot besteedt Bata ook veel aandacht aan het uiterlijk van de laarzen. Iedere laars beschikt over een uiterlijk dat stijlvol en tijdloos is. De laarzen zijn bovendien ook te verkrijgen in meerdere mooie kleuren.

Meer lezen >

Meer lezen >