Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bata ESD werkschoenen

ESD werkhandschoenen

Is het voor uw bedrijf van belang dat uw werknemers geen elektrische lading opbouwen? Dan heeft u ESD werkschoenen nodig.  Deze ESD schoenen zorgen ervoor dat alle lading die wordt opgewekt bij het bewegen meteen wordt afgestaan aan de grond.  Zo zorgen de schoenen ervoor dat uw werknemers niet statisch geladen zijn en zullen zij niet hun lading overdragen aan de producten waarmee zij werken. Op deze manier beschermen de veiligheidsschoenen uw producten en uw werknemers tegen beschadigingen.  Dit is vooral belangrijk als u werkt in de productie van elektronische producten.  Daarnaast bevatten de werkschoenen stalen neuzen. Deze beschermen uw werknemers tegen zware producten die op de voeten kunnen vallen. Natuurlijk zijn de schoenen ook geschikt voor andere branches!

ESD schoenen bestellen

Bent u op zoek naar werkschoenen met een ESD veiligheidsoptie? Dan hoeft u niet verder te zoeken.  Wij hebben verschillende soorten werkschoenen met ESD veiligheidsoptie. Ook zijn onze werkschoenen in verschillende maten verkrijgbaar.  Als u van plan bent om de veiligheidsschoenen met ESD veiligheidsoptie te bestellen dan kunt u ervoor kiezen om meteen te bestellen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. Daarin kunt u ook uw wensen kwijt die u heeft over de schoenen. Ook kunt u vragen stellen via de chat, de mail of als u ons opbelt.  Onze klantenservice staat u graag te hulp tijdens kantooruren.

Werkkkleding

Heeft u naast werkschoenen ook andere bedrijfskleding nodig? Dan kunt u dit aangeven bij een offerteaanvraag. Wij kunnen u dan een scherp aanbod doen waarin wij alle artikelen aanbieden die u wenst. Door al uw werknemers hetzelfde te laten dragen straalt u eenheid uit richting klanten die binnenkomen. Ook kunnen werknemers elkaar gemakkelijk herkennen en weten ze aan wie ze hun vragen kunnen stellen.

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >