Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 96 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bata werkschoenen

Bata Industrials is één van de grootste producenten van werkschoenen in de wereld. Veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen uw voeten tijdens uw werkzaamheden. Bata is een Tsjechisch bedrijf en bestaat sinds 1894. Bata Industrials is een trendsetter in de industrie en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit heeft als resultaat dat Bata veiligheidsschoenen creëert met de best mogelijke ondersteuning en de perfecte pasvorm.

Meer lezen >

Bata werkschoenen kopen

Door Bata werkschoenen te kopen heeft u gegarandeerd hoge kwaliteit werkschoenen. Veiligheidsschoenen kunnen afhankelijk van de normen waaraan ze voldoen worden ingedeeld in verschillende categorieën. Hierdoor is voor alle werkzaamheden de perfecte werkschoen te vinden. Bata beschikt over een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen in verschillende maten en wijdtematen. Ook produceert Bata werksokken die zorgen voor extra werkcomfort.

Meer lezen >

Bata werkschoenen online bestellen

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk online werkschoenen bestellen. Bata Industrials heeft als doel om ervoor te zorgen dat vakmensen over de hele wereld hun functie op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitvoeren en sterk in hun schoenen staan op de werkvloer. Wanneer u opzoek gaat naar geschikte veiligheidsschoenen is het belangrijk om schoenen te kiezen die bescherming bieden tegen de veiligheidsrisico’s waar u op uw werkplek mee geconfronteerd wordt.

Meer lezen >