Dit zeggen onze klanten

Bedrukte reuzenballonnen

Het inzetten van bedrukte reuzenballonnen is een knallende manier om op te vallen. Als u iets doet, doe het dan groots! Wanneer u ergens ballonnen ziet dan weet u dat het feest is. Waar een tros met gewone ballonnen al een vrolijk gezicht is, is een tros met bedrukte reuzenballonnen extra indrukwekkend. Bij Ballonnetjeswereld vindt u een ruim assortiment aan ballonnen, waaronder de reuzenballonnen. Reuzenballonnen zijn er in diverse formaten, zoals in de vorm van een hart. De ballonnen hebben afmetingen variërend van 50 cm doorsnede tot wel meer dan twee meter. Naast dat reuzenballonnen met bedrukking leuk zijn om naar te kijken, zijn ze ook erg leuk voor kinderen om mee te spelen. Doordat de ballonnen van een stevig materiaal gemaakt zijn, kunnen ze wel tegen een stootje.

Meer lezen >

Reuzenballonnen online bestellen

Bij Ballonnetjeswereld kunt u makkelijk en snel de reuzenballonnen met logo bestellen. Het bestellen van de reuzenballonnen met bedrukking is al mogelijk vanaf 10 stuks. Met bedrukte reuzenballonnen kunt u op een creatieve manier een feestelijke sfeer creëren voor bijvoorbeeld een opening of open dag. Een bedrukte ballon ziet er vaak een stuk professioneler uit bij grote evenementen. Er zal hier een groot publiek zijn die uw bedrijfsnaam of logo zal herkennen. Zo maakt u op een leuke manier reclame voor uw bedrijf. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Reuzenballonnen bedrukken

Alle reuzenballonnen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen bedrukt worden op één op twee zijden in één of twee kleuren. De reuzenballonnen zijn vrolijk, groot en ook nog eens erg persoonlijk wanneer u ze laat bedrukken. Reuzenballonnen met logo zijn al van een nog grotere afstand goed zichtbaar dan normale ballonnen. Doordat de ballon al reuze is, betekent dat dat uw logo ook erg groot te zien is. Dit zal zeker indruk achterlaten bij uw relaties. De reuzenballonnen met bedrukking zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Benieuwd naar hoe de reuzenballonnen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >