Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte punchballonnen

Bedrukte punchballonnen zijn onmisbaar voor op feestjes! Met punchballonnen kunt u boksen, stuiteren en spelen. De ballonnen zijn gemaakt van extra dik latex en zijn voorzien van een elastiek. Het elastiek houdt u vast in uw hand en zo kunt u tegen de ballon boksen. Punchballonnen zijn erg leuk speelgoed voor kinderen. Een leuke tip is om voor het opblazen van de ballon wat rijst in de ballon te doen. Dit geeft het welbekende geluid als u tegen de boksballon aan slaat. Bij Ballonnetjeswereld vindt u een ruim assortiment aan punchballonnen in veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een geschikte kleur voor uw bedrijf tussen! De punchballonnen worde onopgeblazen geleverd.  

Meer lezen >

Punchballonnen online bestellen

De punchballonnen met logo kunt u makkelijk en snel bestellen bij Ballonnetjeswereld. De ballonnen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 100 stuks. Het bedrukken van de punchballonnen is een geweldige manier van promotie om een boodschap te verspreiden. Ballonnen met opdruk zijn een leuke toevoeging voor verschillende evenementen. Of dit nu persoonlijke aangelegenheden of promotie-evenementen zijn: de ballonnen met bedrukking zijn altijd leuk! Uw naam of bedrijfsnaam zal door veel mensen gezien worden, waardoor uw naamsbekendheid zal toenemen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Punchballonnen bedrukken

De punchballonnen kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Deze opdruk kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen op één zijde of op twee zijden bedrukt worden in één kleur. Met de punchballonnen heeft u veel mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Ook vindt u bij ons een breed assortiment aan ballonnen. Hierdoor zult u zeker een ballon kunnen vinden die aansluit bij uw huisstijl en wensen. Bent u benieuwd naar hoe de punchballonnen eruit zullen komen te zien met uw gewenste opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >