Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte ballonnen

Niets is zo feestelijk als bedrukte ballonnen. Ballonnen zijn perfect voor een borrel of feestje en zijn geschikt voor zowel jong als oud. Bij Ballonnetjeswereld vind je een ruim assortiment aan verscheidene ballonnen. Zo hebben we normale ballonnen, maar ook reuzenballonnen, ballonnen in de vorm van een hart, punchballonnen en ballontoebehoren. De ballonnen zijn beschikbaar in vele kleuren en verschillende diameters.

Meer lezen >

Ballonnen bedrukken

Alle ballonnen kunnen bedrukt worden met je logo, tekst of slogan. Wij kunnen geen vrolijkere manier verzinnen om reclame te maken. Ballonnen zijn namelijk echte blikvangers. De ballonnen kunnen bedrukt worden op één zijde in één tot vier kleuren. Bij ons kunnen de ballonnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. We leveren de ballonnen onopgeblazen. Je kan de ballonnen vullen met helium of gewoon met lucht.

Meer lezen >

Ballonnen met logo

Ballonnen met logo zijn perfect om in te zetten als promotieartikel. Het bedrukken van ballonnen is een geweldige manier van marketing om een boodschap te verspreiden. Je kan de ballonnen dan inzetten op beurzen en evenementen. Ook geven de bedrukte ballonnen sfeer en gezelligheid aan je opening of trouwerij. De ballonnen zullen door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van jouw organisatie zal toenemen.

Meer lezen >