Dit zeggen onze klanten

Voetballen

Wij kunnen snel en nauwkeurig de voetballen bedrukken met logo. Zo kunt u ervoor kiezen om de voetbal te voorzien van het logo van uw bedrijf of sportvereniging. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om voor uw voetbalclub voetballen te laten bedrukken met uw eigen logo. Gepersonaliseerde voetballen stralen professionaliteit uit en zorgen daarnaast voor herkenning. Het is handig als u weet welke ballen bij de club horen. Wilt u de bedrukte voetballen uitdelen als relatiegeschenken? Dat is een erg slimme zet! Voetballen worden overal mee naartoe genomen en worden door zowel jong als oud gebruikt. Grote kans dus dat uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt met een naamsbekendheidsvergroting als gevolg!

Meer lezen >

Voetballen bedrukken

Custom made voetballen springen meteen in het oog vanwege het unieke design. Laat ons uw voetbal bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf, vereniging, organisatie of actie voor promotionele doeleinden. Heeft u al ideeën over hoe de bal eruit moet komen te zien? Laat het ons weten zodat wij een digitaal voorstel kunnen maken. Pas nadat u het digitaal ontwerp goed heeft gekeurd, gaan wij het productieproces in gang zetten. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan en weten wij zeker dat ons gemaakte product naar uw wens is. Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de voetballen met bedrukking of een van onze andere ballen. Wij hebben ons assortiment aan ballen onderverdeeld in diverse categorieën zodat u als klant gericht kunt zoeken naar een geschikte PU bal.

Meer lezen >

Voetballen met logo

Gepersonaliseerde voetballen zijn te bestellen in drie verschillende designs. De standaard voetbal is 32-delig waarbij een bedrukking ter grote van één paneel mogelijk is op één of meerdere panelen. Bij de 26-delige voetballen zijn grotere opdrukken mogelijk omdat er minder naden zijn. Wij hebben voetballen met hoogglans of met een matte coating en in veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur bij die past bij uw logo. Bent u aan het twijfelen voor welke voetbal u moet kiezen? Onze medewerkers geven u graag adviezen en kunnen meerdere ontwerpvoorstellen maken zodat u een goed beeld krijgt.

Meer lezen >

Meer lezen >