Dit zeggen onze klanten

Plastic ballen

Wilt u goedkope ballen bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs? Wij zijn al jaren leverancier van ballen en kunnen u daarom scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen garanderen. U kunt de plastic ballen bestellen in zowel kleine als in grote aantallen. Daardoor zijn ze perfect in te zetten voor particuliere en zakelijke doeleinden. Hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs van de bal wordt! Wilt u de leden van uw sportvereniging eens verrassen of wilt u graag andere relaties eens in het zonnetje zetten? Ballen zijn leuk in te zetten als relatiegeschenken voor vrijwel iedere branche. Neem eens een kijkje op onze website. Daar vindt u ons compleet assortiment aan ballen zoals basketballen en voetballen. Op onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een van de artikelen of u kunt direct overgaan tot bestellen. De PVC bal is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen (100 mm, 160 mm en 220 mm).

Meer lezen >

Plastic ballen bedrukken

De plastic ballen bedrukken met uw logo of tekst kan eenvoudig en snel bij ons geregeld worden. Laat ons uw ideeën horen en ons ontwerpteam zal voor u een passend digitaal voorstel maken. Wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen, wordt het productieproces in werking gezet en doen wij er alles aan om de ballen zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Indien het een spoedorder betreft, kunnen wij zorgen voor een spoedlevering.

Meer lezen >

Plastic ballen met logo

Wilt u een bal in eigen ontwerp laten maken? De plastic ballen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen allemaal naar wens worden bedrukt. Door de bal te bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf of vereniging, creëert u herkenning en straalt u professionaliteit uit. Ballen zijn ontzettend leuke reclame items omdat ze door zowel jong als oud worden gebruikt en overal mee naartoe genomen worden. Zo komt uw logo onder veel ogen waardoor uw naamsbekendheid automatisch vergroot wordt. Bedrukte ballen zijn effectieve promotieartikelen en daarnaast erg gewaardeerde relatiegeschenken! Indien u vragen of opmerkingen heeft over de PVC ballen of een van onze andere producten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >