Dit zeggen onze klanten

Jeu de boules ballen

Online bedrukte jeu de boules ballen bestellen gaat nergens zo eenvoudig als bij Premiumwereld. In ons ruime assortiment vindt u jeu de boules ballen in verschillende kleuren en maten. Wanneer u een jeu de boules vereniging heeft, is een gepersonaliseerde jeu de boules set een uniek en leuk relatiegeschenk. Ook voor uw klanten en zakenrelaties is een set jeu de boules ballen een leuk geschenk om te ontvangen.  Een gepersonaliseerde jeu de boules set straalt professionaliteit uit en zorgt daarnaast voor herkenning. Naast jeu de boules ballen vindt u in ons ruime assortiment ook nog vele andere sport ballen. Plastic ballen, voetballen, volleyballen en rugbyballen, u vindt het allemaal bij Premiumwereld. De jeu de boules ballen sets zijn verkrijgbaar met verschillende inhouden.

Meer lezen >

Jeu de boules ballen bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de optie om de jeu de boules ballen goedkoop te voorzien van een bedrukking. Wanneer u door middel van de jeu de boules ballen een groter bereik wilt genereren, is het een slimme keus de jeu de boules ballen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan. De jeu de boules ballen zullen veel buiten gebruikt worden, waardoor uw bedrijfsgegevens overal te zien zijn. Wanneer u de jeu de boules ballen wilt laten voorzien van een opdruk heeft u voorafgaand aan uw bestelling de mogelijkheid om een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Meer lezen >

Jeu de boules ballen met logo

Jeu de boules is een populair spel dat door veel mensen recreatief gespeeld wordt. Op de camping, op een veldje of binnen in een zaal, jeu de boules zorgt altijd voor veel plezier. Het inzetten van een set jeu de boules ballen met uw bedrijfsgegevens is dan ook zeker een goed idee. Bezorg uw klanten veel plezier tijdens hun vrij tijd en geef ze een bedrukte jeu de boules set cadeau.

Meer lezen >

Meer lezen >