Dit zeggen onze klanten

Speciale badeendjes

Badeendjes met slogan

Diverse budget badeendjes met slogan kunt u bestellen bij Premiumwereld. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan goedkope badeendjes. Deze mooie badeendjes van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen allemaal voorzien worden van een bedrukking. Heeft u een activiteit of evenement met bijvoorbeeld het thema glow in the dark? Dan hebben wij leuke glow in the dark badeendjes. Zo valt uw geschenk op en zullen de speciale badeendjes uw bedrijf optimaal promoten. De kleur veranderbare badeendjes veranderen bij warm water in een andere kleur dit geeft voor een speciaal effect in bad met het mooie verkleurde badeendje! Voorbeelden van de verkleuring:Paars badeendje  Oranje badeendje veranderd bij warm water in wit badeendje. Blauw badeendje veranderd bij warm water in licht groen Badeendje. Donker groen badeendje veranderd bij warm water in fel groen badeendje.

Badeendjes met bedrukking

Ook de speciale badeendjes kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Laat uw bedrijfsnaam, slogan, Personal message of andere tekst op de mooie speciale eendjes bedrukken. Op deze manier zijn de badeendjes een ideaal promotiemiddel om in te zetten voor uw bedrijf. De speciale eendjes met bedrukking zijn een mooie reclamedrager voor uw bedrijf en zullen uw bedrijf optimaal promoten. Voor een zeer scherpe prijs bedrukken wij de speciale badeendjes met uw gegevens!

Korte levertijd

Wilt u de speciale badeendjes snel geleverd hebben? Dat kan bij Premiumwereld. Wij streven altijd naar een snelle levering. Wij hebben zelfs als extra optie de mogelijkheid tot een express levering. Voor de mogelijkheden van deze levering kunt u terecht bij onze werknemers via de chat, mail of telefoon. Onze werknemers staan voor u klaar! Bent u op zoek naar leuke originele badeendjes die u goedkoop kunt laten bedrukken? Dan bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres. Op Premiumwereld.nl kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen doormiddel van een bedrukking te kiezen en vervolgens een aantal stuks te kiezen vervolgens drukt u op de offerte knop en vult u uw e-mail in en dan zal de vrijblijvende offerte vanzelf in uw mail verswchijnen Op www.Premiumwereld.nl vindt u gegarandeerd een leuk origineel relatiegeschenk voor een scherpe prijs. Wij zijn dé specialist op het gebied van goedkope badeendjes en badeendjes met opdruk!

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >

Meer lezen >