Dit zeggen onze klanten

Koninklijke badeendjes

Bent u op zoek naar badeendjes met een koninklijk thema? Bij Premiumwereld hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten koninklijke badeendjes met het thema koningshuizen. Bij figuren uit koningshuizen kunt u denken aan bijvoorbeeld koningen of koninginnen, maar ook bijvoorbeeld aan een badeendje dat lijkt op de Britse koningin: Elizabeth. Wij hebben op onze site een ruim aanbod aan verschillende koninklijke badeendjes in allerlei verschillende kleuren en formaten die ook nog gepersonaliseerd kunnen worden. Het is ook mogelijk de koninklijke badeendjes te laten bedrukken.

Meer lezen >

Koninklijke badeendjes bedrukken

De koninklijke badeendjes zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar. Elke van deze badeendjes kan in de kleur die u graag wil bedrukt worden. U kunt natuurlijk voordat u de bedrukking selecteert kijken welke van de koninklijke eendjes het beste bij uw ideeën aansluit. Wilt u de badeendjes laten bedrukken met een bedrijfstekst, slogan of afbeelding? Ook dat is mogelijk! Heeft u een evenement of feest gepland met het thema koninklijke figuren of koningshuizen en bent u op zoek naar een creatieve manier om daar reclame voor te maken, dan is het zeker een goed idee om een kijkje te nemen op Premiumwereld. De badeendjes zijn een prima mogelijkheid als uitdeelbare reclamedrager. Deel de badeendjes uit op grote evenementen of verstuur ze naar al uw contacten om uw naamsbekendheid eenvoudig te vergroten.

Meer lezen >

Koninklijke badeendjes met logo

De koninklijke badeendjes zijn eenvoudig te bestellen tegen een scherpe prijs bij Premiumwereld. U kunt de badeendjes niet alleen tegen een scherpe prijs bestellen maar ook nog laten bedrukken en geheel aan laten passen aan uw huisstijl. De koninklijke badeendjes kunnen zowel in grote als in kleine oplage besteld worden. Heeft u de badeendjes extra snel nodig? Er bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een express- levering waardoor u er zeker van kan zijn dat de eendjes op tijd komen voor uw doeleinden. Met vragen over de express- levering kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.  Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over een van onze artikelen? Aarzel niet en stel uw vraag aan een van onze medewerkers! Dat kan via onze chat, email of telefoon die allemaal te vinden zijn op onze website.

Meer lezen >

Meer lezen >